Meistä

Nest Factory luottaa tuotannossa vahvaan sosiaaliseen vastuuseen.

Suunnittelemme, valmistutamme
ja myymme ainutlaatuisia ja kauniita ja vastuullisesti käsintehtyjä lifestyle-tuotteita, vaatteita, asusteita sekä kodintarvikkeita.

Kaikki tuotteemme ovat tarkoin harkittuja valmistusprosessien, materiaalien ja toimitusketjujen osalta. Tunnemme kumppanimme henkilökohtaisesti. Yhdistämme pohjoismaisen ajattomuuden ja paikallisten käsityöläisten taidot sekä kulttuurin. Haluamme olla läpinäkyvä tuotannossamme ja antaa näkyvyyttä kumppaniemme käsityöperinnölle.

Tuemme näin heidän pääsyään kansainvälisille markkinoille, annamme heille työtä ja tuemme paikallista taloutta. Kiinnitämme erityistä huomiota naisvaltaisen alan mahdollisuuksiin kasvaa ja kehittyä.

Kehitysmaiden taloudessa käsityöläiset muodostavat toiseksi suurimman ryhmän heti maataloustuotannon jälkeen. Ala työllistää satoja tuhansia naisia. Pyrimme avaamaan heille kauttamme yhteyden länsimaisiin kuluttajiin, parantaen tilaus- ja toimitusketjuja tärkeille vientimarkkinoille.

Tuomme esiin kumppaniemme ominaiset alkuperäiset valmistustavat ja tarinat tuotteiden takaa.

Tutustu myymälöihimme Helsingissä ja Tukholmassa. Tuotteitamme myyvät myös useat kumppanimme Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Lisätietoja: info@nestfactory.com

globaali yhteisö

Luomme kumppanuuksia eristyneiden yhteisöjen käsityöläisten kanssa ja yhdistämme heidän työnsä laajempaan globaaliin talouteen.

Ympäristöä huomioiva

Otamme aktiivisesti huomioon liiketoimintakäytäntöjemme vaikutukset ympäristöön ja pyrimme vähentämään, käyttämään uudelleen, hyödyntämään ja kierrättämään materiaaleja aina kun mahdollista.

löydä meidät

NEST HELSINKI
Korkeavuorenkatu 3
00140 Helsinki FINLAND